Headerbild

Kategorier

Deltagare på kanotskolan - se hit!

2024-06-27 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Välkommen att fortsätta träna kanot. 

Vi hoppas att ni har trivts och haft roligt på kanotskolan. 

Om man är sugen på att fortsätta träna kanot så är ni mycket välkomna till våra vanliga kvällsträningar, tisdagar och torsdagar kl. 18. Träningarna utgår från klubbhuset på Brandholmen, precis som kanotskolan. Då kommer ni att träffa de flesta av de ledare ni har haft på kanotskolan som också tränar den tiden. Man får fortsätta att låna all utrustning hur länge man vill, det finna inga krav på att man måsta skaffa egna grejer. Och man får gärna ta med sig en kompis. 

Vi kör tisdags-och torsdagsträningarna även nästa vecka (v27). Sedan blir det lite semesteruppehåll.  

Vi har inte bestämt än när vi börjar med ordinarie schema igen, men det blir absolut senast tisdagen den 20 augusti, när skolorna börjar. 

Om vi ledare är hemma och har tid så ordnar vi träning även under semestern, det meddelas på Facebookgruppen ” Nyköpings kanotklubb medlemmar”, gå gärna med där så får ni information. Det kan bli träning vilken tid och veckodag som helst och alla är välkomna att vara med. 

Om vi drar vi igång med ordinarie schema innan den 20 augusti så meddelas det på Facebook och här på klubbens hemsida.

Vi fortsätter att paddla ute till och med sista veckan i september, sedan börjar inneträningen med simning/paddling i badhuset måndagar kl. 19-20, och gympa i Rosenkällaskolan torsdagar kl. 18.30-19.30. 

Hälsningar, tränarna i Nyköpings kanotklubb

Adress

Nyköpings Kanotklubb Brandholmsvägen 58 61164 Nyköping

Kontakt

E-post: nyk.kanotklubb@telia.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in