Headerbild

Kategorier

Stipendieutdelning och Nationaldagsfirande - En hyllning till vår framstående klubb!

2023-06-02 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Vi är stolta att meddela att flera av våra medlemmar har blivit belönade för sina enastående prestationer i kanoten. Vid den nyligen genomförda stipendieutdelningen från Kurt och Ingegärd Lindgrens fond fick flera av våra aktiva utmärkta stipendier. Ett stort grattis till Dennis Kernen, Karl Brodén,  Erik Andersson, Rebecka Georgsdotter, Hilda Lindeberg!

Men det är inte allt! Vi vill också uppmärksamma att våra framstående aktiva som kommer att bli hedrade vid det stora Nationaldagsfirandet den 6 juni på Vallarna. De tävlade som vunnit SM-guld eller placerade sig på pallen i EM, VM under idrottsåret 2022 kommer att bli hyllade för sina enastående insatser.


Vi vill att så många medlemmar som möjligt vill ansluta och representera klubben vid Nyköpingshus. Helena Kask är sammanhållande i planeringen och vi vill att många aktiva ansluter så vi visar upp vår tacksamhet för kommunen som stöttar oss så väl.


Eftersom vi har skänkts en egen fana, kommer vi självklart vara med på marschen från Stora Torget kl 15.45 som en extra festlig touch iförda klubb-overall. Detta kommer att vara startskottet för det glädjefyllda firandet som börjar kl 16 vid Vallarna på Slottet.


Samling för stipendiater vid Gäldstugan på slottsområdet kl 16.15 med klubb-overall. Där kommer vi få information om intågandet och mottagandet av stipendierna. Om du inte kan närvara och är stipendiat, var vänlig meddela oss vem som kommer att ta emot priset i ditt ställe.


Hoppas många aktiva hänger på och samlas för att hylla våra framgångsrika paddlare och fira gemenskapen på denna speciella dag!


Dennis Kernen

Rebecka Georgsdotter

Erik Andersson

Magnus Lindén

Kacper Pettersson

Isak Heintz Åhlin

Arvid Lindeberg

Teodor Wiberg

Theodor Ytterdahl

Adrian Berg


Dessa framstående kanotister kommer att bli hedrade vid Nationaldagsfirandet.

Adress

Nyköpings Kanotklubb Brandholmsvägen 58 61164 Nyköping

Kontakt

E-post: nyk.kanotklubb@telia.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in