Headerbild

Kategorier

Firande för klubben på Stadsvakten lördag 13/5

2023-05-07 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Vi har nyligen haft en fantastisk händelse där vi firade vår klubbs historia på Stadsvakten. Det var en härlig dag fylld med mingel, underhållning och gratulationer från många håll. Vi vill tacka Nyköpings Hembygdsförening och Stadsvakten för att de uppmärksammade vårt 90-årsjubileum på ett sådant underbart sätt.

Vi vill också ge en stor eloge till Hans Nilsson för hans fantastiska arbete med att berätta historien om vår klubb under de senaste 90 åren. Det var en känslosam och spännande fiktiv vandring genom tiderna och vi är tacksamma för hans engagemang och arbete.

Vi vill också passa på att uppmuntra alla medlemmar att anmäla sig till att jobba med historieberättelsen och bildarkivet. Det är viktigt att vi bevarar vår klubbs historia för framtida generationer och det är ett roligt och meningsfullt arbete att delta i. Om du är intresserad av att vara med, skicka ett mail till nyk.kanotklubb@telia.com.

Vi ser fram emot att fira våra framtida milstolpar tillsammans med er alla och fortsätta att skriva vår klubbhistoria. Tack för att ni är en del av Nyköpings Kanotklubb!

13 maj kl. 13-16 i Stadsvakten Nyköpings Kulturarvsmuseum

Adress

Nyköpings Kanotklubb Brandholmsvägen 58 61164 Nyköping

Kontakt

E-post: nyk.kanotklubb@telia.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in